Tingbjerg Challenge 2015

Tingbjerg Challenge er en gratis én-dags event for både børn og voksne som bliver afholdt årligt i august/september måned på Ruten i Tingbjerg. Eventet er en triatlon, som består af svømning, cykling og løb, hvor alle aldre kan være med. Tilmeldingen sker på selve dagen. Sideløbende med triatlonen vil der mulighed for prøve mange forskellige aktiviteter for hele familien som rodeotyr, banko, kampsport, fodbold, dans og meget mere.

I 2015 var der over 2.500 besøgende gæster til eventet. Hele Vejen Rundt har for andet år i træk arrangeret Tingbjerg Challenge sammen en lang række samarbejdspartnere.

Klik her for at få mere information om eventet, og for at få de nyeste opdateringer.


 

Fodboldturnering 2015

VIDEO PÅ VEJ

 

Hele Vejen Rundts arrangerer årligt en fodboldturnering i foreningen, hvor alle dets medlemmer og samarbejdspartnere bliver inviteret. Holdene bliver blandet på dagen for at alle kan være med og der vil typisk være snaks og præmier på dagen.

Fodboldturneringen er blevet afholdt forskellige steder fra Ryparkhallen til Streetmekka Game i København. Vores årlige fodboldturnering bliver typisk afholdt indendørs i oktober måned.


 

Basketturnering 2015

VIDEO PÅ VEJ

 

Basketturnering en gammel tradition i Hele Vejen Rundt, og bliver afholdt på årlig basis. I stil med fodboldturneringen er der et stort fremmøde. Ofte vinder holdene, der stiller op en præmiere, samt en medajle til første, anden og tredjepladsen. Alle kan være med, da niveauer bliver fordelt.


 

Gadeidrættens Dag 2016

Basketturnering en gammel tradition i Hele Vejen Rundt, og bliver afholdt på årlig basis. I stil med fodboldturneringen er der et stort fremmøde. Ofte vinder holdene, der stiller op en præmiere, samt en medajle til første, anden og tredjepladsen. Alle kan være med, da niveauer bliver fordelt.

 


 

Motion 2016

Motion 2016 var et event i Nørrebrohallen i januar måned, som blev afholdt i samarbejde med Idrætsprojektet. Vores trænere stod klar med en lang række forskellige aktiviteter som deltagerne kunne afprøve så som kampsport, floorball, høvdingebold, meditation og meget mere.


 

Streetfit Camp

Sammen med vores samarbejdspartnere i Game og i Idrætsprojektet afholdte Hele Vejen Rundt en Streetfit Camp event i Game i februar måned, som blandt andet var en tribute til vores ugentlige hold, Streetfit. Streetfit blander elementer fra funktioneltræning, styrketræning, crossfit og meget mere. Og der var naturligvis mulighed for at konkurrer i dette samt mulighed for at prøve kræfter af med panna fodbold og almenligt fodbold. Der er præmiere og snacks på dagen.

 


 

Tingbjerg Challenge 2016

Tingbjerg Challenge er en tilbagevende én-dags event for børn og voksne, som afholdes i august/september på Ruten i Tingbjerg. Til Tingbjerg Challenge dystes der i triatlon, hvor unge og gamle deltager i svømning, cykling og løb. Tilmeldning sker på selve dagen, hvor der også er mulighed for at afprøve mange forskellige aktiviteter for hele familien såsom rodeotyr, banko, kampsport, fodbold, dans og meget mere.

Klik her for at få mere information om eventet, og for at få de nyeste opdateringer.


 

Kreaværksted 2016

Kreaværksted handler om at skabe et rum med flere forskellige muligheder for kreativ udfoldelse. Deltagerne hyggede sig og tog aktivt del i aktiviteterne og kom selv med ideer til produkter. Deltagerne hjembragte stolt deres produkter som toppe, figurer, armbånd, pandebånd og pudebetræk.

Via kreaprojektet er der skabt dialog om mulighederne for at deltage i foreninger, hvor der dyrkes kreative aktiviteter for at tilgodese børn og unge med mod på de kreative fag. Kreaværkstedet var et samarbejde mellem Kidz United/Girls United, Nørrebro Bibliotek og Hele Vejen Rundt.

Samarbejdspartnerne arbejder på at gøre det til et tilbagevenden event hvert kvartal.


 

Andre events

Der bliver løbende annonceret forskellige slags events rundt omkring i København, både store og små i Hele Vejen Rundts facebooks gruppe Facebook gruppen