Har du en idrætsinstruktør gemt i maven og brænder du for at skabe positive oplevelser via sport og bevægelse, så er dette din mulighed for at blive frivillig i Hele Vejen Rundt og udvikle dit potentiale inden for sport, bevægelse og pædagogik. 

Dine muligheder som frivillig

I Hele Vejen Rundt er der altid arbejdsrum til dine interesser og til at få dine spidskompetencer sat i spil. Der er plads til frivillige med lyst til både faste og mere løse opgaver. Du kan blandt andet engagere dig i:

Holdtræning: Her har du mulighed for at assistere en træner eller blive træner på allerede etablerede aktiviteter. Hvis du har forslag til nye aktiviteter, er foreningen altid åben for nye muligheder.

Events: Hele Vejen Rundt arrangerer eller deltager ofte i events ude i byrummet med det formål at invitere børn, unge og voksne ind i foreningen.

Sådan bliver du frivillig

Kig forbi en af Hele Vejen Rundts holdtræninger eller de workshops og møder idrætsforeningen løbende afholder, som annonceres på foreningens frivillig facebookside, som du er meget velkommen til at anmode om adgang til, for at få indblik i det arbejde vi udfører.

Du er også velkommen til at kontakte projektkoordinator Ismail på ismail@helevejenrundt.com